Lid worden

Lijkt het je leuk om te volleyballen? Op donderdagavond trainen onze teams in zowel de Hispohal in Hilvarenbeek als Hercules in Diessen. Kom gerust een keertje kijken! Het is daarnaast ook mogelijk om drie proeftrainingen mee te doen. Voor trainingstijden en overige vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie van onze vereniging.
Via onderstaande link kun je een aanmeldingsformulier downloaden. Dit formulier moet je inleveren bij de ledenadministratie.
PDF aanmeldformulier

Afmelden bij de vereniging moet bij de ledenadministratie. Als je aan het einde van het seizoen wilt stoppen, vragen we je dit zo snel mogelijk door te geven en uiterlijk voor 1 mei. Meld je je af na 1 juli dan kunnen we je niet meer kosteloos afmelden bij de bond en is de vereniging genoodzaakt om de bondsgelden voor het komende seizoen bij je in rekening te brengen.

Clubkleuren

Het tenue van onze vereniging bestaat uit een zwarte broek en een paars wedstrijdshirt. Tijdens de competitiewedstrijden moet dit tenue door alle leden worden gedragen. De broek kan bij elke sportzaak worden aangeschaft. Het wedstrijdshirt wordt geleverd door onze huisleverancier Fair Sports te Oirschot. Er is een wedstrijdshirt voor de circulatievolleybal en de reguliere zaterdag/dinsdagcompetitie. Wanneer je je als nieuw lid hebt aangemeld bij de vereniging, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor het passen van een wedstrijdshirt. De eigen bijdrage voor dit shirt bedraagt €10,-. Vervolgens bepalen wij welk rugnummer je krijgt en wordt je shirt besteld.

Contributies

De verschuldigde contributie bestaat jaarlijks uit een basisbedrag voor de contributie en eventuele toeslagen. De toeslagen gelden bij deelname aan competitiewedstrijden en/of een tweede training.
Wanneer een jeugdlid in een seniorenteam speelt, berekenen wij uiteraard de contributie voor een jeugdlid. De toeslagen die gelden voor het seniorenteam worden echter wel in rekening gebracht.
De contributie wordt in twee periodes in rekening gebracht:
– voor 15 september ½ deel contributie en toeslagen competitie
– voor 15 januari ½ deel contributie en 2e training (indien van toepassing)
U kunt de contributie door de vereniging automatisch van uw rekening af laten schrijven. Hiervoor dient u wel een machtigingsformulier ingeleverd te hebben bij de penningmeester. Wanneer u liever een factuur ontvangt, brengen wij u administratiekosten in rekening (€ 2,00 per uitgebrachte factuur).
PDF machtigingsformulier

Blessure, ziekte of langere tijd afwezig

Wanneer een lid langere tijd door blessure, ziekte of andere reden langere tijd niet kan deelnemen aan de trainingen en/of competitiewedstrijden, licht dan zo spoedig mogelijk de penningmeester in. Deze kan gedurende de periode van afwezigheid de contributie stopzetten. Achteraf stopzetten van contributies is niet meer mogelijk.