Wedstrijden

De wedstrijden van de CMV kinderen worden gespeeld op zondag. Aan het eind van het seizoen strijden de beste teams op niveau 4 t/m 6 om de titel rayonkampioen (kampioen van het speelgebied). De rayonkampioen mag deelnemen aan het Regiokampioenschap CMV in Mei.

Tenue en overige zaken

Tijdens de wedstrijden dragen alle kinderen het wedstrijdshirt van VC de Hilver en een zwarte sportbroek. Verder kun je nog meenemen: een versnapering/drinken, kniebeschermers, zaalsportschoenen en een handdoek voor het douchen na afloop.

Rijschema

Aan het begin van het seizoen wordt een rijschema verstuurd voor de wedstrijddagen. Elk team heeft zijn eigen coach. Komt er een nieuw team bij dan moet één ouder coach van het team worden. De belangrijkste taken van de coach zijn: zorgen dat je team op tijd klaar staat, kennis hebben van de spelregels en het aanspreekpunt zijn voor de kinderen. Vragen over het spel zelf kun je altijd stellen aan de trainers.

Meer informatie en afmelden

Voor vragen voor niveau 1, 2 en 3 kun je op de wedstrijddagen terecht en voor vragen voor niveau 4 en 6 kun je op de wedstrijddagen terecht bij de coach. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw kind moet afzeggen voor een wedstrijd. Bedenk hierbij wel dat het een teamsport is. De kinderen rekenen erop dat alle teamleden er zijn! Mocht je toch willen afmelden, dan kan dat via de app van het betreffende team of bij Tineke van Korven na de training in de zaal.