Beachvolley bij VC de Hilver

Houd je van buiten sporten? Sta je het liefste met je blote voeten in het zand? En houd je van een spelletje spelen met anderen? Dan is beachvolleybal echt iets voor jou. Beachvolleybal zegt het al, we spelen volleybal in het zand. Enkele verschillen met volleybal in de zaal is dat je twee tegen twee speelt, je geen vaste posities in het veld hebt, we twee sets spelen, na zeven punten je wisselt van speelhelft en je lekker actief kan spelen doordat je kan duiken in het zand.

Vanaf 4 mei 2020 starten we met de trainingen en interne competitie op onze beachvelden in Haghorst. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden, we hebben voor ieder wat wils. We gaan gedurende het seizoen ook leuke toernooien organiseren voor de amateur en gevorderde volleyballers, zodat je met je vrienden een avondje kunt beachen.

^Mogelijkheden lidmaatschap

Senioren

Voor de senioren hebben we 2 lidmaatschapsvormen:

Senior trainingslid

Je kunt deelnemen aan de training. Daarnaast mag je ook op de beschikbare tijdstippen vrij beachen. De trainingsavonden zijn op maandag en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 met een uitloop om vrij te spelen.

Competitie

Tijdens de competitie wordt er twee tegen twee gespeeld. Voor de interne competitie kun je je als team (minimaal 2 personen) opgeven middels het inschrijfformulier. We proberen de teams zoveel mogelijk op niveau in te delen. Na afloop is de kantine van EDN geopend om met elkaar gezellig een drankje te drinken.

  • Georganiseerde competitie op dinsdagavond. We spelen tussen 19.00 en 22.30 een competitie met een eindklassement tot aan de zomervakantie (week 29). Hierna is er iedere dinsdag een toernooiavond waar je je van te voren voor inschrijft.
  • Vrije competitie op woensdagavond. Hiervoor kun je jouw team wekelijks inschrijven voor de toernooiavond. Via de app kun je zien hoeveel teams er al deelnemen, er zijn een maximum aantal teams die kunnen spelen, echter kun je jezelf wel op de reservelijst zetten.

Senior trainings- en competitielid

Je kunt uiteraard ook deelnemen aan zowel de trainingen als de competitie.

^ Junior lid

De jeugdleden worden opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: CMV (5- 12 jaar) basisschool kinderen en middelbare schoolleeftijd.

  • CMV kinderen trainen 1x per week op maandag of donderdag van 18.30 tot 19.30u. De trainingen zijn week 20 tot week 29. Er worden twee toernooien georganiseerd op zondagochtend op 7 en 28 juni. De trainingen worden gegeven volgens het KBSS systeem (spelgerichte trainingsvorm).
  • Middelbare schoolleeftijd, 12 – 18 jaar volgen een training op maandagavond van 19.30 tot 21.00u.

^ Veld reserveren

Wil je zelfstandig met een groep vrienden, collega’s of familie gebruik maken van de beach velden? Dat kan, je kunt namelijk de velden huren. Je moet wel zelf de volleyballen meenemen. Je huurt een veld voor minimaal 2 uur en de kosten zijn €10,- per uur, voor leden is het gratis. Reserveren doe je door een mail te sturen naar beachvolley@vcdehilver.nl.

^ Kosten

Contributie:

Senior trainingslid                            €40,- per persoon.
Jeugd trainingslid 12-18 jaar          €40,- per persoon.
Jeugd trainingslid 5-12 jaar            €30,- per persoon.
Georganiseerde competitie            €60,- per team.
Vrije competitie                                €25,- per team.

^ Aanmelden

Als je lid wil worden, stuur een mail naar beachvolley@vcdehilver.nl. 

Inschrijven kan vanaf 1 maart 2020.

^ Contact

Adres beachen:
De Haan 1
5089 NJ Haghorst

Voor meer informatie, kun je een mail sturen naar: beachvolley@vcdehilver.nl