Beachvolleybal bij VC de Hilver

Update m.b.t. de corona maatregelen kunt u vinden onderaan bij aanmelden.

Houd je van buiten sporten? Sta je het liefste met je blote voeten in het zand? En houd je van een spelletje spelen met anderen? Dan is beachvolleybal echt iets voor jou. Beachvolleybal zegt het al, we spelen volleybal in het zand. Enkele verschillen met volleybal in de zaal is dat je twee tegen twee speelt, je geen vaste posities in het veld hebt, we twee sets spelen, na zeven punten je wisselt van speelhelft en je lekker actief kan spelen doordat je kan duiken in het zand.

Vanaf 17 mei 2021 starten we met trainingen en competitie op onze beachvelden in Haghorst. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden, we hebben voor ieder wat wils. We gaan gedurende het seizoen ook leuke toernooien organiseren voor de amateur en gevorderde volleyballers, zodat je met je vrienden een avondje kunt beachen. 

 

**** de 4×4 toernooi worden niet wekelijks georganiseerd en zijn afhankelijk van de mogelijkheden m.b.t. de maatregelen. We zullen via social media/ website laten weten op welke datum dit toernooi wordt georganiseerd.

^Mogelijkheden lidmaatschap

Senioren

Voor de senioren hebben we 2 lidmaatschapsvormen:

Senior trainingslid

Je kunt deelnemen aan de training. Daarnaast mag je ook op de beschikbare tijdstippen vrij beachen. De trainingsavonden zijn op donderdagavond van 20.30 tot 22.00u. 

Competitie

Tijdens de competitie wordt er twee tegen twee gespeeld. Voor de interne competitie kun je je als team (minimaal 2 personen) opgeven middels het inschrijfformulier. Na afloop is de kantine van EDN geopend om met elkaar gezellig een drankje te drinken.

  • Georganiseerde competitie op dinsdagavond. We spelen tussen 19.30 en 22.00 een competitie met een eindklassement tot aan de zomervakantie (week 30). Je mag als team ook mee doen met de vrije competitie.
  • Vrije competitie op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00u (vanaf week 30). Hiervoor kun je jouw team wekelijks inschrijven voor de toernooiavond. Er kunnen een maximum aantal teams mee doen, maar je mag jezelf altijd op de reservelijst zetten. In- en uitschrijven kan tot 2 uur van te voren.

Senior trainings- en competitielid

Je kunt uiteraard ook deelnemen aan zowel de trainingen als de competitie.

^ Junior lid

De jeugdleden worden opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: CMV (5- 12 jaar) basisschool kinderen en middelbare schoolleeftijd.

  • CMV kinderen trainen 1x per week op donderdag 18.00 tot 19.00u. De trainingen zijn week 20 tot week 30. De trainingen worden gegeven volgens het KBSS systeem (spelgerichte trainingsvorm).
  • Middelbare schoolleeftijd, 12 – 18 jaar volgen een training op woensdagavond van 19.00 tot 20.30u. 

^ Veld reserveren

Wil je zelfstandig met een groep vrienden, collega’s of familie gebruik maken van de beach velden? Dat kan, je kunt namelijk de velden huren. Je moet wel zelf de volleyballen meenemen. Je huurt een veld voor minimaal 2 uur en de kosten zijn €10,- per uur, voor leden is het gratis. Reserveren doe je door een mail te sturen naar beachvolley@vcdehilver.nl.

^ Kosten

Contributie:

Senior trainingslid                           €40,- per persoon voor 10 weken.
                                                            €60,- per persoon voor 20 weken.
Jeugd trainingslid 12-18 jaar          €40,- per persoon.
Jeugd trainingslid 5-12 jaar            €30,- per persoon.
Georganiseerde competitie           €60,- per team.
Vrijdagavond competitie                €10,- per team voor 1 avond. 
Vrije competitie                               €25,- per team.
Vrije competitie eenmalig              €5,- per team
                                                              (bij aanvang contant betalen)

Indien er niet gespeeld kan worden of minder wedstrijden/ trainingen dan gepland i.v.m. corona maatregelen ontvang je (tijdsgelang) een restitutie van het inschrijfgeld. We vragen jullie om je wel in te schrijven, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op het nieuwe seizoen.

^ Aanmelden

Inschrijven voor de contributie kan via onderstaande inschrijfformulieren:

Aanmelden voor de vrije competities of vrijdagavond toernooi kan via onderstaande links:

Iedere week mag je je opnieuw inschrijven voor deze avonden. Op de avond zelf zul je bij de velden het wedstrijdschema ontvangen. Let wel op dat je voor de dinsdagavonden geregistreerd moet staan voor de contributie via bovenstaande formulieren om mee te kunnen doen!

^ Contact

Adres beachen:
De Haan 1
5089 NJ Haghorst

Voor meer informatie, kun je een mail sturen naar: beachvolley@vcdehilver.nl