Beachvolleybal bij VC de Hilver

Update betreft de Corona maatregelen kunt u vinden onderaan bij aanmelden. 

Houd je van buiten sporten? Sta je het liefste met je blote voeten in het zand? En houd je van een spelletje spelen met anderen? Dan is beachvolleybal echt iets voor jou. Beachvolleybal zegt het al, we spelen volleybal in het zand. Enkele verschillen met volleybal in de zaal is dat je twee tegen twee speelt, je geen vaste posities in het veld hebt, we twee sets spelen, na zeven punten je wisselt van speelhelft en je lekker actief kan spelen doordat je kan duiken in het zand.

Vanaf 11 mei 2020 starten we met de trainingen op onze beachvelden in Haghorst. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden, we hebben voor ieder wat wils. We gaan gedurende het seizoen ook leuke toernooien organiseren voor de amateur en gevorderde volleyballers, zodat je met je vrienden een avondje kunt beachen.

^Mogelijkheden lidmaatschap

Senioren

Voor de senioren hebben we 2 lidmaatschapsvormen:

Senior trainingslid

Je kunt deelnemen aan de training. Daarnaast mag je ook op de beschikbare tijdstippen vrij beachen. De trainingsavonden zijn op maandag en donderdagavond van 19.15-20.15 of 20.30-21.30u. 

Competitie

Mochten de versoepelingen van de overheid doorgaan, hopen we per 6 juli weer te gaan starten met de competitie. Meld je aan voor de competitie of stuur een mail voor meer informatie.

Tijdens de competitie wordt er twee tegen twee gespeeld. Voor de interne competitie kun je je als team (minimaal 2 personen) opgeven middels het inschrijfformulier. We proberen de teams zoveel mogelijk op niveau in te delen. Na afloop is de kantine van EDN geopend om met elkaar gezellig een drankje te drinken.

  • Vrije competitie op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00. Hiervoor kun je jouw team wekelijks inschrijven voor de toernooiavond. Via deze link kun je jouw team opgeven voor de komende competitieavond. Er kunnen een maximum aantal teams mee doen, maar je mag jezelf altijd op de reservelijst zetten. In- en uitschrijven kan vanaf de week ervoor dinsdag 22.00u tot 17.00u desbetreffende dinsdag. 

Senior trainings- en competitielid

Je kunt uiteraard ook deelnemen aan zowel de trainingen als de competitie.

^ Junior lid

De jeugdleden worden opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: CMV (5- 12 jaar) basisschool kinderen en middelbare schoolleeftijd.

  • CMV kinderen trainen 1x per week op donderdag 18.00 tot 19.00u. De trainingen zijn week 20 tot week 29. De trainingen worden gegeven volgens het KBSS systeem (spelgerichte trainingsvorm).
  • Middelbare schoolleeftijd, 12 – 18 jaar volgen een training op maandagavond van 19.15 tot 20.15u. 

^ Veld reserveren

Wil je zelfstandig met een groep vrienden, collega’s of familie gebruik maken van de beach velden? Dat kan, je kunt namelijk de velden huren. Je moet wel zelf de volleyballen meenemen. Je huurt een veld voor minimaal 2 uur en de kosten zijn €10,- per uur, voor leden is het gratis. Reserveren doe je door een mail te sturen naar beachvolley@vcdehilver.nl.

^ Kosten

Contributie:

Senior trainingslid                            €40,- per persoon.
Jeugd trainingslid 12-18 jaar          €40,- per persoon.
Jeugd trainingslid 5-12 jaar            €30,- per persoon.
Georganiseerde competitie            €60,- per team.
Vrije competitie                                €25,- per team.
Vrije competitie eenmalig               €5,- per team
                                                              (bij aanvang contant betalen)

^ Aanmelden

Update betreft Corona maatregelen:
We houden het advies van de overheid en Nevobo nauwlettend in de gaten. Momenteel zijn we al gestart met de trainingen. De competitie hopen we vanaf 6 juli te kunnen hervatten. We volgen de richtlijnen gedurende tijdens, voor en na de trainingen en wedstrijden. 

Inschrijven kan via onderstaande inschrijfformulieren voor de contributie.

Aanmelden voor de komende dinsdagavond vrije competitie kan via onderstaande link. Iedere week mag je je opnieuw inschrijven voor deze avond. Op de avond zelf zul je bij de velden het wedstrijdschema ontvangen. Let wel op dat je geregistreerd moet staan voor de contributie via bovenstaande formulieren om mee te kunnen doen!

^ Contact

Adres beachen:
De Haan 1
5089 NJ Haghorst

Voor meer informatie, kun je een mail sturen naar: beachvolley@vcdehilver.nl