Beachvolleybal bij VC de Hilver

Houd je van buiten sporten? Sta je het liefste met je blote voeten in het zand? En houd je van een spelletje spelen met anderen? Dan is beachvolleybal echt iets voor jou. Beachvolleybal zegt het al, we spelen volleybal in het zand. Enkele verschillen met volleybal in de zaal is dat je twee tegen twee speelt, je geen vaste posities in het veld hebt, we twee sets spelen, na zeven punten je wisselt van speelhelft en je lekker actief kan spelen doordat je kan duiken in het zand.

Vanaf 8 mei 2023 starten we met trainingen en competitie op onze beachvelden in Haghorst. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden, we hebben voor ieder wat wils. We gaan gedurende het seizoen ook leuke toernooien organiseren voor de amateur en gevorderde volleyballers, zodat je met je vrienden een avondje kunt beachen. 

^Mogelijkheden lidmaatschap

Senioren

Voor de senioren hebben we 2 lidmaatschapsvormen:

Senior trainingslid

Je kunt deelnemen aan de training. Daarnaast mag je ook op de beschikbare tijdstippen vrij beachen. De trainingsavonden zijn op woensdagavond tussen 19.00 en 22.00u & donderdagavond tussen 19.00 tot 22.00u. 

Competitie

Tijdens de competitie wordt er twee tegen twee gespeeld. Voor de interne competitie kun je je als team (minimaal 2 personen) opgeven middels het inschrijfformulier. Na afloop is de kantine van EDN geopend om met elkaar gezellig een drankje te drinken.

  • Georganiseerde competitie op dinsdagavond. We spelen tussen 19.30 en 22.00 een competitie met een eindklassement tot aan de zomervakantie (week 30). Je mag als team ook mee doen met de vrije competitie.
  • Vrije competitie op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00u (vanaf week 30). Hiervoor kun je jouw team wekelijks inschrijven voor de toernooiavond. Er kunnen een maximum aantal teams mee doen, maar je mag jezelf altijd op de reservelijst zetten. In- en uitschrijven kan tot 2 uur van te voren.

Senior trainings- en competitielid

Je kunt uiteraard ook deelnemen aan zowel de trainingen als de competitie.

^ Junior lid

De jeugdleden worden opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: CMV (5- 12 jaar) basisschool kinderen en middelbare schoolleeftijd.

  • CMV kinderen trainen 1x per week op donderdag 18.00 tot 19.00u. De trainingen zijn week 19 tot week 29. De trainingen worden gegeven volgens het KBSS systeem (spelgerichte trainingsvorm).
  • Middelbare schoolleeftijd, 12 – 18 jaar volgen een training op woensdagavond tussen 18.00 en 20.30u. 

^ Veld reserveren

Wil je zelfstandig met een groep vrienden, collega’s of familie gebruik maken van de beach velden? Dat kan, je kunt namelijk de velden huren. Je moet wel zelf de volleyballen meenemen. Je huurt een veld voor minimaal 2 uur en de kosten zijn €10,- per uur, voor leden is het gratis. Reserveren doe je door een mail te sturen naar beachvolley@vcdehilver.nl.

^ Kosten

Senior trainingslid€40,- per persoon voor 10 weken
€60,- per persoon voor 20 weken
Jeugd trainingslid 12-18 jaar€40,- per persoon
Jeugd trainingslid 5-12 jaar€30,- per persoon
Georganiseerde competitie€60,- per team
Vrijdagavond competitie€10,- per team per avond

^ Aanmelden leden

Inschrijven voor de contributie kan via onderstaande inschrijfformulieren:

Inschrijving trainingslid 

Inschrijving competitielid

^ Aanmelden toernooien

Vrijdag 23 juni vanaf 19.30u hebben we een 4 tegen 4 toernooi voor iedereen die met vrienden, familie en kennissen een potje wil beachen. Je hoeft geen beachvolleybal ervaring te hebben.

Schrijf je in via deze link.

Voor de vrije competitie dien je je in te schrijven per week via onderstaand formulier:
Inschrijving vrije competitie

^ Contact

Adres beachen:
De Haan 1
5089 NJ Haghorst

Voor meer informatie, kun je een mail sturen naar: beachvolley@vcdehilver.nl